Önemli Duyuru : U.Ü. YDYO Elektronik (Online) Tanıtım Broşürü için Tıklayınız.

BAHAR DÖNEMİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Sevgili Öğrencilerimiz,

İçinde bulunduğumuz olağanüstü bu süreçte yapacaklarımızla ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımız tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bahar döneminde örgün eğitime devam edilmeyecektir ve mümkün olan dersler uzaktan eğitim ile sürdürülecek, birimler tarafından uzaktan eğitim yapılamayacağına karar verilen dersler ise yaz döneminde sunulacaktır.

Bildiğiniz üzere hazırlık eğitimimizin %20 lik kısmını ders dışı yabancı dil aktiviteleri ile yürütmekteyiz. Bu sebeple yüz yüze eğitim süreci tekrar başlayana kadar sizlere haftalık belirli görevler/ödevler vereceğiz. Tamamladığınız görev/ödevler ile ilgili sizlere dönüt verilecek olup, bu görevler değerlendirmeye tabii tutulacaktır. Ayrıca sizlere ders anlatım videoları paylaşılacak ve ders kitabınızın kalan bölümleri bu şekilde tamamlanacaktır.

Bu görevleri yerine getirirken yabancı dilinizi; görev odaklı, süreç odaklı ve otonom çalışarak ve bu esnada yaratıcılık, inovasyon, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerinizden faydalanarak geliştirebileceksiniz.

A) İngilizce Hazırlık Sınıfları: İngilizce hazırlık sınıfları ile ilgili tüm görev/ödev atamaları, ders anlatım videoları, dönütler, duyurular, yazışmalar Google Classroom üzerinden yapılacaktır.
B) Almanca Hazırlık Sınıfları: Almanca hazırlık sınıfları ile ilgili tüm görev/ödev atamaları, ders anlatım videoları, dönütler, duyurular, yazışmalar Google Classroom üzerinden yapılacaktır.
C) Fransızca Hazırlık Sınıfları: Fransızca hazırlık sınıfları ile ilgili tüm görev/ödev atamaları, ders anlatım videoları, dönütler, duyurular, yazışmalar mail yolu ile yapılacak olup, tüm sorularınız için Öğr. Gör. Hakan Arıkan’ a (nhakanarikan@gmail.com) ulaşabilirsiniz.
D) Arapça Hazırlık Sınıfları: Arapça hazırlık sınıfları ile ilgili tüm görev/ödev atamaları, ders anlatımları, dönütler, duyurular, yazışmalar Bursa İlahiyat Hazırlık Sınıfı adlı facebook grup sayfasından yapılacaktır. Ders anlatım videoları ise günlük olarak (https://www.youtube.com/channel/UCklGwIZJVz4bk9Axq0aNZ8w) adresinden paylaşılacaktır.

Bu süreçte ödevlerini herhangi bir sebepten dolayı sorun yaşayan öğrencilerimiz; lütfen danışman hocanız ile iletişime geçiniz.

Konu ile ilgili gelişmeler belli oldukça sizlere gerekli açıklamaları yapacağız.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle;

Prof. Dr. İsmail GÜLER